Când cumpărați prin link-uri de pe site-ul nostru, este posibil să câștigăm un comision de afiliat.

25% reducere la oricare 2 seturi LEGO® Friends sau LEGO® Technic

Nu există niciun alt brand care să fie mai cunoscut pentru provocările sale constructive decât LEGO®. Iar cu seturile LEGO® Friends și LEGO® Technic, chiar și cele mai îndrăznețe imaginații vor găsi o cale de a se exprima și de a se dezvolta.

Intr-o lume în care copiii sunt înconjurați de tehnologie și ecrane, magia de a construi cu propriile mâini rămâne la fel de atrăgătoare ca niciodată. Nu există niciun alt brand care să fie mai cunoscut pentru provocările sale constructive decât LEGO®. Iar cu seturile LEGO® Friends și LEGO® Technic, chiar și cele mai îndrăznețe imaginații vor găsi o cale de a se exprima și de a se dezvolta.

Suntem încântați să anunțăm că Noriel a pregătit o ofertă specială pentru iubitorii LEGO®. În perioada 1-31 Iulie 2023, ai 25% reducere la oricare două seturi LEGO® Friends sau LEGO® Technic cumpărate! Da, ai auzit bine. Ai posibilitatea de a-ți completa colecția de LEGO® sau de a începe o nouă aventură cu aceste jucării iconice, la un preț mult mai mic.

LEGO® Friends îți oferă ocazia de a crea și de a explora povești de prietenie, cu scene viu colorate și personaje carismatice. Între timp, LEGO® Technic îți deschide ușa spre inginerie, cu seturi care sunt atât provocatoare, cât și captivante, permitându-ți să construiești mașini, avioane, macarale și multe altele.

Această promoție este disponibilă în limita stocului, așa că grăbește-te și profită de această ocazie. Toți copiii vor adora posibilitatea de a-și construi propriile aventuri cu LEGO®. Fie că ești în căutarea unui cadou special sau doar vrei să aduci un plus de distracție în viața copilului tău, seturile LEGO® sunt alegerea perfectă.

Asigură-te că ai adăugat seturile preferate în coșul de cumpărături, deoarece discountul de 25% se aplică automat la finalizarea comenzii. Și reține, oferta nu se cumulează cu alte promoții.

Haideți să transformăm vară aceasta într-una plină de distracție și creativitate. Datorită Noriel și LEGO®, construirea face parte din distracție!

Daca ti-a placut acest articol, nu uita sa ne urmaresti pe Facebook si sa vizitezi sectiunea de Reduceri si Promotii pentru a prinde cele mai bune reduceri din mediul online.

Citeste ultimele articole

[pt_view id=”2c1c7dcsry”]

deCumparat

Bine ai venit pe site-ul nostru, numele meu este Milosav Denis Constantin, sunt nascut în 1993 în Timiș. Lupt pentru tot îmi doresc și nu am indiferent de obstacole. Cand am spus NOSTRU m-am referit la noi toți, eu cel care scrie pe acest site și tu cititorul înrăit de fashion care esti mereu informat cu ultimele tendinte și cu cele mai cumpărate și apreciate produse din Fashion. Poate te întrebi cum de un bărbat scrie despre Fashion unde majoritar este destinat sexului feminin, simplu... încă din liceu am fost pasionat de vânzările de produse către sexul feminin(femeile cumpara peste 50% din produsele din mediul online). Îmi dau silința să ofer cele mai bune topuri cu cele mai apreciate și cumpărate produse de la cele mai apreciate magazine de top din România. Munca mea este răsplătită daca tu cumperi produse accesând link-urile furnizate de mine în articolele de pe site. Daca ai o sugestie nu ezita să mă contactezi la adresa [email protected] . Spor la cumpărături !

Toate articole scrise de deCumparat ▸