Când cumpărați prin link-uri de pe site-ul nostru, este posibil să câștigăm un comision de afiliat.

Care este cel mai bun polygel? Sfaturi si recomandări

Daca te gândești sa îți faci unghiile cu gel sau cu pudra acrilica, dar totuși ai câteva rețineri, îți propun o cale de mijloc mult mai ușoară prin care îți vei ușura munca: Polygelul.

cel mai bun polygel

Daca te gândești sa îți faci unghiile cu gel sau cu pudra acrilica, dar totuși ai câteva rețineri, îți propun o cale de mijloc mult mai ușoară prin care îți vei ușura munca: Polygelul. Un produs revoluționar apreciat de către profesioniste cat si de către fetele care își fac singure unghiile acasă.

Din a doua categorie si eu fac parte si pot sa spun din propria experiența ca unghiile construite cu polygel sunt foarte rezistente si se fac destul de ușor. Daca ti-am stârnit interesul ramai cu mine pana la sfârșit si vei afla absolut tot despre rezistenta acestuia, calitatea si nu in ultimul rând cele mai bune recomandări.

Lista rapida

Esti pe graba? Această listă rapidă este o prezentare generală a produselor disponibile, conform experților noștri. Vei găsi mai multe informații despre fiecare produs și de ce îl recomandă testerii noștri dacă continuați să citiți.

1. Allepaznokcie Polygel

4. Master Gel Fully White Victoria Vynn

Produse recomandate: Care este cel mai bun polygel?

De ce poți avea încredere în deCumparat.ro Experții noștri petrec ore întregi testând și comparând produse și servicii, astfel încât tu să poți alege ce-i mai bun pentru tine. Află mai multe despre cum testăm

1. Allepaznokcie Polygel

Polygelul Allepaznokcie este cap de lista si este un produs foarte căutat de către iubitoarele de unghiuțe. Acesta are o consistenta ideala de mousse ce se va aplica foarte ușor. Are o elasticitate foarte mare putând fi modelat cu ușurința pe întreaga unghie. Se găsește in variantele de 15 g, 30 g si 50 g. Prețul este unul foarte bun privind raportul preț calitate.

2. Polygelul Fsm

Polygelul Fsm este preferatul meu . Are o densitate si vâscozitate ridicata fiind foarte ușor de modelat. Este un produs calitativ, nu curge in cuticula, nu necesita gel de baza, este aderent pe unghie si nu in ultimul rând este extrem de rezistent la lovituri, asemeni acrylului. Oferă posibilitatea unei extensii a unghiei de 1-3 mm fără șablon. Se găsește in varianta de 30 ml iar prețul este unul mai mult decât avantajos.

3. CANNI Polygel

O noua formula inovatoare, polygelul de la CANNI este un gel acrylic , combinația dintre gel si acryl cu o vâscozitate ridicata apreciat de majoritatea profesionistelor. Este foarte rezistent si ideal pentru construcția pe tips sau pe șablon. Se folosește aceeași procedura ca la acryl doar ca nu mai folosiți lichidul acrilic ci un degresant mai puternic . In funcție de preferințele fiecăreia, puteți alege intre 14 nuanțe, care bineînțeles se pot acoperi la sfârșit cu oja semipermanentă.

4. Master Gel Fully White Victoria Vynn

Polygelul de la Victoria Vynn se afla in top cu foarte multe recenzii pozitive din rândul utilizatorilor. Combina avantajele master gel; elasticitatea gelului si durabilitatea acrylului. Se pot face extensii pe tips sau pe șablon, sa reconstruiești unghiuțe deteriorate sau sa consolidezi unghiile naturale.. Nu necesita folosire a monomerului ( lichidul cu care se formează mixtura de pudra cu acryl) si astfel vei fi scutita de mirosul înțepător al acestuia si de inhalarea de vapori. Poți alege intre 11 nuanțe elegante disponibile pe site.

5. Roniki Polygel

Un polygel nou apărut pe piața dar apreciat deja de foarte multe fete pasionate de unghii si de către profesioniste. Este alegerea perfecta pentru a realiza cele mai frumoase manichiuri . Este un produs hibrid ce se întărește doar la lampa uv sau led, așa ca ai timp suficient sa il modelezi după bunul plac , deoarece nu își schimba textura la aer. Acryl gelul Roniki se poate aplica pe unghia naturala sau pe șablon. Se găsește in varianta de 30 g si poți alege din 10 cele mai frumoase nuanțe disponibile online.

Cum alegi cel mai bun polygel

Ce este polygelul ?

Polygelul sau acryl gelul este îmbinarea gelului cu pudra acrilica, de aici si denumirea de acrygel. A căpătat proprietăți de rezistenta si durabilitate din partea acrylului, fiind flexibil precum gelul. Polygelul este un gel vâscos , consistent care se modelează cu ajutorul unei pensule si a unei soluții speciale. Se usucă in lampa UV aproximativ 2 minute sau LED 30-60 secunde iar la sfârșit trebuie șters cu cleaner. Este ideal pentru construcția unghiilor pe tipsuri sau pe șablon.

Cat rezista pe unghii polygelul ?

Sa lucrezi cu polygel este foarte ușor si oferă o rezistentă si durabilitate excelenta. Oricine il poate folosi, mai ales doamnele si domnișoarele care nu au timp sa ajungă la salon. Unghiile construite cu polygel pot rezista pana la 4 săptămâni.

Cum se folosește polygelul ?

Primii pași in aplicarea polygelului sunt in mare parte cam aceeași ca la aplicarea gelului UV. Pregătirea unghiei cu soluții pregătitoare (nail prep, primer si baza). Apoi, cu ajutorul tipsurilor reutilizabile (smart forms) se aplica o cantitate de polygel pe tips. Se uniformizează cu o pensula înmuiata in soluția speciala apoi se lipește pe unghie. Se polimerizează in lampa UV aproximativ 2 minute sau in lampa LED 30-60 secunde. La sfârșit se degresează cu cleaner.