De BLACK FRIDAY, La Fashion Days au fost comandate peste 550.000 de produse 

  • Peste 40% din valoarea comenzilor a fost reprezentată de clienți Genius
  • 82% din valoarea comenzilor provine din aplicația Fashion Days
  • 7% din valoarea comenzilor în patru rate, cu Dressing Room

Fashion Days, cel mai mare retailer online de fashion, a înregistrat de Black Friday 2022 venituri cu 50% mai mari comparativ cu primul Black Friday pandemic, din noiembrie 2020, ediție în care, pe fondul creșterii e-commerce-ului, reușise un record absolut. Pe parcursul evenimentului de anul acesta au fost plasate peste 280.000 de comenzi și s-au vândut peste 550.000 de produse.

„Black Friday a fost și anul acesta o oportunitate pentru clienți de a descoperi cele mai multe reduceri din an, la peste 80% dintre produse, oferta de anul acesta reprezentând cea mai mare valoare de stoc de până acum. Valoarea medie a unei comenzi a fost de 430 de lei (valoare TVA inclusă), iar prețul mediu pe produs a fost de 218 lei, în creștere cu 23% fatță de anul precedent, semn că, mai mult decât oricând, clienții au preferat produsele premium, produse pentru care au așteptat Black Friday pentru a obține cel mai bun deal din an, respectiv cel mai bun raport calitate-preț.

A fost și prima ediție în care clienții Genius au beneficiat de 10% extra reducere la produse premium, motiv pentru care peste 40% din valoarea comenzilor a fost realizată de aceștia. O premieră pentru această ediție a reprezentat-o și serviciul Dressing Room, care permite plata în patru rate, 7% din valoarea comenzilor fiind realizate cu acest serviciu. ”, a declarat Robert Berza, General Manager Fashion Days.

Comenzile plătite cu cardul au reprezentat 51% din totalul comenzilor și peste 60% dintre clienti au ales opțiunea sustenabilă și rapidă oferită de retailer pentru livrarea comenzilor, respectiv, în easybox.

Peste 40% din valoarea comenzilor a fost reprezentată de  clienți Genius, iar 7% din valoarea comenzilor plătite a fost cu serviciul Dressing Room ce permite plata în 4 (patru) rate.

Printre cele mai vândute produse:

Selecția celor mai bine vândute categorii de produse: 

Cele mai achizițonate branduri:

Pentru mai multe noutati din Fashion, nu uita sa verifici si rubrica Reduceri si Promotii